Vaillant multiMATIC 700

Vaillant
4024074702956
  • Beschrijving
  • Meer details

Eén regelaar voor alle systemen

Fraaie witte design thermostaat

  • Op afstand te bedienen met gratis app

  • Handmatig en/of met weekprogramma instelbaar

  • Helder blauw verlicht display

  • Snel en eenvoudig instelbaar

Brochure multiMATIC: klik hier

 

Weersafhankelijke regeling multiMATIC VRC 700

De nieuwe, stijlvolle weersafhankelijke multiMATIC 700 thermostaat is gemaakt voor de duurzame systemen van Vaillant. De temperatuur wordt geregeld op basis van de buitentemperatuur. Dus wanneer u de openhaard aan heeft, houdt de multiMATIC 700 de rest van het huis warm. Daarnaast is het mogelijk om de temperatuur in meerdere ruimtes onafhankelijk van elkaar te regelen. De multiMATIC 700 kan uw Vaillant toestel zowel modulerend als aan/uit sturen. Dit zorgt voor maximaal rendement van uw radiatoren of vloerverwarming.

Eenvoudig te bedienen

De thermostaat is eenvoudig te bedienen met de draaiknop en duidelijk af te lezen dankzij het grote verlichte display. U kunt de thermostaat handmatig bedienen of gebruik maken van het weekprogramma. Met de Communicatiemodule VR 900 en de gratis multiMATIC app is het mogelijk om de multiMATIC 700 op afstand te bedienen met uw smartphone en tablet.

U kunt een servicecontract afsluiten, waardoor uw installateur op afstand toegang krijgt van uw cv-installatie. Bij een eventuele storing krijgt uw installateur automatisch een melding. Dat bespaart u tijd en geld.__ifPurchasable__
__endifPurchasable__