remeha logo 1 eek installatietechniek

Remeha

Remeha CV ketels worden volgens de laatste stand van de techniek gebouwd op maximale zuinigheid en een zo hoog mogelijk rendement. Het merk Remeha staat voor innovatie, kwaliteit en service. U bestelt een CV ketel van Remeha heel eenvoudig en snel online bij Eek Installatietechniek. Wij hebben een ruim assortiment Remeha ketels.

Met de Remeha ketelwijzer kunt u in slechts vier eenvoudige stappen tot een indicatief advies voor een nieuwe CV-ketel komen. Dit advies kunt u printen of opslaan.

Klik hier: Ketelwijzer

Het is mogelijk om de standaard verlengde garantie van 2 jaar te verlengen naar 10 jaar. Dit kunt u tegen een meerprijs bijkopen.

 

 

Remeha cv-ketels, omdat je van warmte houdt!

Remeha een grote naam in cv-ketels. Je komt ze door heel Europa tegen in woonhuizen en kantoren, maar ook in grote projecten als de Amsterdam Arena, het Philips stadion, de Kuip en het Gelredome. Remeha HRe-ketel (gepland vanaf najaar 2009). De innovatie waar iedereen naar uitkijkt, 's werelds eerste HRe-combiketel. Levert warmte, warm water en elektriciteit! Voorzien van een Stirlingmotor. Een gemiddelde besparing van circa 350,- euro per jaar op de energierekening en 60% minder CO2 uitstoot op de geproduceerde elektrische energie! Opgewekt elektrisch vermogen 1 kW. 25% besparing op de energiekosten.