nefit logo 1 eek installatietechniek

Nefit Topline Aquapower

Voortbouwend op bewezen Nefit-technologie heeft Nefit met de TopLine II de ultieme HR-ketel ontwikkeld. Warmwatercomfort, warmtecomfort, geluidsniveau, gebruiksgemak, betrouwbaarheid... In elk opzicht is de TopLine II top. TopLine II HR-ketels zijn standaard voorzien van een extra besparende Low Energy cv-pomp en voldoen ruimschoots aan de nieuwe Europese energierichtlijn (ErP 2015).

Ultiem warmwatercomfort
Met de TopLine AquaPower kiest u voor de top in hoog-rendement combiketels, als het gaat om ultiem warmwatercomfort. Direct, veel en eindeloos warm water, voor een krachtige douchestraal en een snel gevuld bad. Uiterst betrouwbaar en duurzaam, met uitstekende prestaties op het gebied van energiezuinigheid.

Comfortabele verwarming
Uiteraard zorgt de TopLine AquaPower ook voor comfortabele, energiezuinige verwarming van uw woning. Met de nieuwe Low Energy pomp (tot 75% lager verbruik) voldoet de TopLine II nu al aan de energiewetgeving van 2015. Er zijn vier AquaPower-toestellen met drie verschillende vermogens.

Duurzaam comfort
Alle Nefit TopLine-combiketels zijn voorzien van het Gaskeur NZ-label. Dit betekent dat ze te combineren zijn met een milieuvriendelijke zonneboiler. Hiermee kiest u voor nog zuiniger én duurzaam warmwatercomfort.

 

Ketelwijzer: klik hier
 
Brochure Nefit Topline Aquapower: klik hier
 

nefit topline aquapower cw4 incl easy thermostaat eek installatietechniek

Nefit Topline Aquapower HRC25 CW4 incl. Easy en installatie

nefit topline aquapower cw5  hrc 30 incl easy thermostaat eek installatietechniek

Nefit Topline Aquapower HRC25 CW5 incl. Easy en installatie

nefit topline aquapower cw5  hrc 30 incl easy thermostaat eek installatietechniek

Nefit Topline Aquapower HRC30 CW5 incl. Easy en installatie