!
!

Ketel installatie

Wij kunnen voor de installatie van elk merk verwarmings ketel voor u verzorgen. In onze online winkel heeft u bij de ketels de optie om voor een complete installatie te kiezen. In het winkelmandje kunt u zien wat de totaal prijs wordt.

De complete installatie van een nieuwe verwarmingsketel door Eek Installatietechniek. Alle kosten inbegrepen van a tot z , dus geen verrassingen achteraf! Wij kunnen voor de installatie van elk merk verwarmingsketel voor u verzorgen. In onze online winkel heeft u bij de ketels de optie om voor een complete installatie te kiezen. De complete ketel installatie voorziet niet alleen in uw nieuwe CV-ketel, maar ook in alle bijkomende kosten. Deze kosten vertegenwoordigen een groot deel van de totale prijs. Het is immers niet alleen de ketel die vervangen wordt, maar ook een gedeelte van de cv-installatie direct bij de ketel. Deze kosten voor de materialen vormen vaak een hoge kostenpost.

Hoe ziet het installatie proces eruit?


Om te beginnen zullen onze installateurs uw rookgas systeem vervangen. Dat wil zeggen, u krijgt een compleet vernieuwde rookgas dak doorvoer (125,- afhankelijk van situatie) inclusief alle benodigde aansluit materialen.

Tevens plaatsen wij een nieuw 'expansievat', een nieuwe gaskraan, inlaat combinatie en wanneer nodig, een nieuw overstort ventiel. Uiteraard persen wij uw gasleiding af, zodoende met zekerheid een optimaal veilige installatie gewaarborgd kan worden. Precies zoals uw verzekeringsmaatschappij het graag ziet!

Omwille van het service gemak nu, maar ook voor uzelf en in de toekomst, plaatsen wij indien deze nog niet aanwezig is, een nieuwe wasmachine kraan. Dit doen wij omdat dan op een snelle en gemakkelijk wijze de CV-installatie kan worden (bij)gevuld.


Welke kosten dekt een Complete Installatie:

Indien uw standaard benodigde ketel aansluitingen zich binnen 1 meter van de gewenste installatie plaats bevinden voorziet het in ALLE KOSTEN voor levering en plaatsing van uw nieuwe CV-ketel.

Kortom, de kosten voor voorrijden, de kosten voor installatie (alle werkuren), de kosten voor materialen (ketel, alle aansluit koppelingen, alle installatiematerialen), de kosten voor afpersen gasleiding, de kosten voor de rookgas meting (om het beloofde rendement en juiste werking van uw nieuwe ketel te garanderen), de kosten voor inregelen ketel (indien van toepassing), de kosten voor ingebruikstelling en uitleg, de kosten voor afvoer alle rest materialen (dus ook de oude CV ketel e.d.) en het volledig aanmelden van uw garantieregeling bij de Fabrikant.

Er zijn dus NOOIT geen extra kosten achteraf!

Onze prijzen zijn inclusief Btw.

Wilt u een offerte ontvangen neemt u dan contact met ons op en stuurt u dan foto’s van de huidige situatie (ketel en leidingwerk) met uw adres gegevens en wij sturen u binnen 24 uur een scherp geprijsde offerte.

 

 

Neem contact met ons op >>

 

 

 

!