remeha logo eek installatietechniek

Remeha Thermostaat

Kamerthermostaten iSense
Met de Remeha iSense is een nieuwe stap gezet in de gebruiksvriendelijkheid van de kamerthermostaat en weersafhankelijke regelaar (in combinatie met een buitenvoeler)*. De iSense is een kwalitatief hoogstaande thermostaat/weersafhankelijke regelaar met een uitermate gebruiksvriendelijk, maar bovenal intuïtief gebruik.
Het intuïtieve karakter van de iSense zit in de gebruiksvriendelijke bediening en de overzichtelijke menustructuur. Met slechts twee drukknoppen en een draai/drukknop is eenieder in staat om snel en makkelijk bekend te raken met de mogelijkheden van de iSense.

Het grote scherm met een blauw backlight zorgt voor een duidelijk en overzichtelijk beeld van de actuele situatie. Het grafische gedeelte van het display maakt het mogelijk dat er duidelijke teksten weergegeven kunnen worden, hetgeen resulteert in een snelle gewenning met het toestel en een makkelijke bedieningswijze. De iSense maakt standaard deel uit van de Remeha Avanta en Calenta Comfort Systemen.

iSense RF
De iSense is ook verkrijgbaar in een draadloze versie; de iSense RF. Hiermee biedt de iSense RF naast alle bekende voordelen van de iSense ook een stuk flexibiliteit. Doordat er geen draden nodig zijn van de cv-ketel naar de thermostaat, kan de iSense RF op een willekeurige plek in huis opgehangen worden.

qSense
Met de komst van de qSense wordt het succes van de Remeha iSense in een kleiner jasje voortgezet. De qSense is een eenvoudige, kleine, compacte regelaar máár met dezelfde grootse comfortprestaties als de iSense.

*De Avanta heeft geen buitenvoeleraansluiting en heeft voor weersafhankelijk regelen de optionele gateway nodig.