veelgestelde vragen 2 eek installatietechniek

Veelgestelde vragen

 

Contact gegevens

Eek Installatietechniek

Staalsteden 4-8

7547 TA Enschede


 

Telefonisch bereikbaar:

Telefoon: 053.8524920

Mobiel: 06.27179771 – 2

Ma – Vr van 08:30 t/m 19:00  / Za van 08.30 t/m 17.00

Email adres: info@eekinstallatietechniek.nl


Voor storingen kunt u ons iedere dag bereiken van 08.00 t/m 23.00

op het nummer 053 – 852 4920


Bankgegevens

IBAN nummer NL70RABO0153124644

BIC Code: RABONL2U

KvK nummer: 68842457
BTW nummer: NL857614848B01

 

 

Ruilen

Het kan natuurlijk voorkomen dat je een artikel of een deel van een bestelling aan ons retour wilt zenden of je bestelling alsnog wilt annuleren. In zo'n geval maken wij onderscheid tussen voorraad artikelen en artikelen die speciaal volgens jouw wensen zijn geproduceerd. Een speciaal volgens uw wensen geproduceerd artikel kunnen we niet door ons retour nemen.

Mocht u een bestelling hebben geplaatst, dan laten wij u direct weten of het om een artikel gaat wat u niet meer kunt ruilen.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@eekinstallatietechniek.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. In alle gevallen geldt dat de producten schoon, ongemonteerd en (indien redelijkerwijs mogelijk) in de originele verpakking moeten zitten.

Annuleren

Het kan natuurlijk gebeuren dat u een bestelling heeft geplaatst en deze wilt wijzigen of ongedaan maken. Mocht dit zo zijn dan binnen 48 uur een email sturen naar info@eekinstallatietechniek.nl Mocht het om een speciaal volgens uw wensen geproduceerd artikel gaan dan kunnen we deze niet niet meer annuleren of wijzigen. Hierdoor zult u de complete bestelling moeten afnemen.

Wijze van retour sturen

Indien u een artikel retour stuurt dan dienen wij de artikelen in goede orde retour te ontvangen.

  • In originele staat.

  • Indien mogelijk in de originele en onbeschadigde verpakking te zitten.

  • Het artikel en/of de artikelen dienen schoon te schijn.

  • Het artikel en/of de artikelen zijn niet ingebouwd of gemonteerd geweest.

  • Alle retouraanvragen kunnen tot uiterlijk 14 dagen na levering in behandeling genomen worden.

  • Als het gaat om een product van keramiek dan dient u deze extra goed te verpakken d.m.v noppenfolie.

Schade die wordt veroorzaakt door transport is voor eigen risico.

De retour kosten zijn voor eigen rekening. Wanneer het artikel door uw toedoen is beschadigd kunnen wij kosten in rekening brengen.

Indien u het artikel op de juiste wijze retour stuurt, streven wij ernaar binnen 7 dagen het geld op uw rekening terug te storten.

Levering

De bestelling wordt, indien op voorraad binnen 1 a 2 werkdagen geleverd. Anders zal de levertijd door worden gegeven per email.

Het is ook mogelijk om een specifieke leverdatum door te geven. Dit kunt u aangeven bij het bestelformulier in het veld opmerkingen of d.m.v. een email te sturen naar info@eekinstallatietechniek.nl

Op deze dag van levering zal in principe de hele dag iemand op het afgesproken adres aanwezig moeten zijn om de artikelen in ontvangst te nemen.

Normaal worden de artikelen in één keer uitgeleverd. Indien er bij de artikelen in uw bestelling grote verschillen zijn in levertijd, dan bieden wij de mogelijkheid om uw bestelling zonder extra kosten in twee delen te leveren.

Kosten van aflevering


Binnen Nederland

Dit is een gratis service, m.u.v. van de Waddeneilanden.
Levering naar één van de Waddeneilanden bedragen € 50,- per levering.


Voor België

Levering in België is mogelijk:

- voor leveringen aan huis bedragen de verzendkosten € 72,60,- (1 pallet van 120x80x220cm).
- voor pakketzendingen rekenen we € 23,-


Algemeen

Indien er niemand aanwezig is op de afgesproken dag op het overeengekomen afleveradres, of nalatig is met het verstrekken van informatie of instructies, noodzakelijk om te komen tot aflevering, zal het aangekochte artikel c.q. de aangekochte artikel in overleg opnieuw worden aangeboden. Hiervoor worden herleveringskosten berekend van minimaal € 25,-

Afhalen


Het is ook mogelijk om uw bestelling op afspraak af te halen.

De afhaallocatie is:

Het Wolbert 25

7547 RA Enschede

Betaalmogelijkheden

Het is mogelijk om vooraf te betalen en d.m.v. iDeal.

Garantie

Wij geven de garantie d.m.v. de fabrieksgarantie zoals die door de verschillende fabrikanten gehanteerd wordt. Dit is meestal tussen de 1 en 5 jaren. Indien u een garantie kwestie wilt melden dan kunt u hiervoor een email sturen naar info@eekinstallatietechniek.nl . Overigens blijft de wettelijke garantie die een consument heeft onverminderd van toepassing. Deze wettelijke garantie houdt in dat het product datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. De aangeboden fabrieksgarantie doet hier niets aan af.