CV Ketels

Top 3 aandachtspunten als u een ketel gaat kopen:


· Prijs: de prijs van de cv-ketels zegt niks over de kwaliteit

· Energiezuinigheid: bekijk welke ketel het energie zuinigst is!

· Voorraadvat: geen voorraadvat? Dan duurt het opwarmen van water een stuk langer


Een cv-ketel kopen doen we slechts eens in de 10 tot 15 jaar. Hij moet dus een behoorlijke tijd mee kunnen en het is een flinke investering. Bekijk daarom deze kooptips.

 

Hoe ziet het installatie proces eruit?

Om te beginnen zullen onze installateurs uw rookgas systeem vervangen. Dat wil zeggen, u krijgt een compleet vernieuwde rookgas dak doorvoer inclusief alle benodigde aansluit materialen voor 125,- euro* (*dit is afhankelijk van de situatie).

Tevens plaatsen wij een nieuw 'expansievat', een nieuwe gaskraan, inlaat combinatie en wanneer nodig, een nieuw overstort ventiel. Uiteraard persen wij uw gasleiding af, zodoende met zekerheid een optimaal veilige installatie gewaarborgd kan worden. Precies zoals uw verzekeringsmaatschappij het graag ziet!

Omwille van het service gemak nu, maar ook voor uzelf en in de toekomst, plaatsen wij indien deze nog niet aanwezig is, een nieuwe wasmachine kraan. Dit doen wij omdat dan op een snelle en gemakkelijk wijze de CV-installatie kan worden (bij)gevuld.

Welke kosten dekt een Complete Installatie:

Indien uw standaard benodigde ketel aansluitingen zich binnen 1 meter van de gewenste installatie plaats bevinden voorziet het in ALLE KOSTEN voor levering en plaatsing van uw nieuwe CV-ketel.

Kortom, de kosten voor voorrijden, de kosten voor installatie, (voor de voorrijkosten en installatiekosten geldt een maximale afstand van 40 km vanaf Enschede), de kosten voor materialen (ketel, alle aansluit koppelingen, alle installatiematerialen), de kosten voor afpersen gasleiding, de kosten voor de rookgas meting (om het beloofde rendement en juiste werking van uw nieuwe ketel te garanderen), de kosten voor inregelen ketel (indien van toepassing), de kosten voor ingebruikstelling en uitleg, de kosten voor afvoer alle rest materialen (dus ook de oude CV ketel e.d.) en het volledig aanmelden van uw garantieregeling bij de Fabrikant. Oude ketel voeren we af (indien u de oude ketel wenst te houden geldt er een meerprijs van euro 75,-)

Er zijn dus NOOIT geen extra kosten achteraf!

Onze prijzen zijn inclusief Btw.

 

Neem contact met ons op >>